Sokak kedvence a pamut póló

pamut póló

Pamut póló

A munkahelyen, az edzőteremben és az utcán is a legkényelmesebb viselet. A férfi pamut póló a legelőnyösebb egyenruhának bizonyul. Többféle modellben kapható, rövid vagy hosszú ujjú és ujjatlan formában egyaránt előfordul. A matricáknak és a gépi hímzésnek köszönhetően, a ruhadarab sajátos stílus szerint alakítható.

Az viselethez szükséges minőségi alapanyag 100% fésült gyűrűsfonású finom pamutból készül. Ilyen ruhadarab a Payper Sunrise olasz tervezésű, hagyományos mintára gyártott környakú rövid ujjú pamut póló. A tapintásra kellemes anyag időtálló, színtartása kiváló és többszöri mosás után sem fakul meg. A nyakrésznél az anyag vastagabb, a 1,5 cm széles bordázott spandex tartalmú nyakpasszé jóvoltából ez a rész nem nyúlik ki. A válltól vállig elhelyezett erősítő szalag biztosítja a méretállóságot.

A melegebb időszakokban a legkedveltebb viseletnek tudható be. Olyan vállalatoknak ajánlatos munkaruhaként, amelyek a minőséget és a tartósságot részesítik előnyben. A pamut póló nemcsak férfi, de női változata is megtalálható.

Print Friendly, PDF & Email