Kiltix nyakörv 38cm és egyéb méretben is kapható

Kiltix nyakörv 38cm

Kiltix nyakörv 38cm

A hazánkra jellemző időjárási viszonyok nagyon kedvezőek az élősködőknek, így a négylábúink szinte az egész évben ki vannak téve a kullancsok és bolhák jelentette veszélyeknek. Szerencsére a Kiltix nyakörv 38cm segít a vérszívók elleni harcban, így ha ezt felcsatoljuk a kutyusok nyakába, akkor már 24 óra múlva biztonságban lesznek a csípésektől és az azok által terjesztett különféle betegségektől.

Igaz, hogy a Kiltix nyakörv 38cm változata csak kistestű házőrzőinknek megfelelő, de szerencsére a márka tervezői a közepes méretű és nagyobb állatokra is gondoltak, így minden eb védve lehet. Csak ki kell választani azt a verziót, ami nem túl szoros és nem túl bő, legyen az a Kiltix nyakörv 38cm vagy egy hosszabb típus és akkor 7 hónapig nem kell aggódjunk ilyesmi miatt. 

Az allateledelnagyker.hu oldalon raktárról lehet beszerezni mindegyik méretet, így rövid időn belül a szolgálatunkba állíthatjuk a Kiltix nyakörv 38cm vagy más változatának az erejét is. Nem érdemes késlekedni, hiszen akár most is megtámadhatják a kedvencünket az apró ellenségek.

Print Friendly, PDF & Email