Mitől függ az infraszauna ára?

A szaunázás egészséges

A szaunázás egészséges

Ma már a legtöbb terméket többféle minőségben is elkészítik, hogy mindenkinek az igényeit ki tudják elégíteni. Ezt a szemléletet követik az infraszauna gyártói is.

A kínálatukban az olcsóbb és drágább darabok egyaránt megtalálhatóak. Az alacsonyabb jövedelműeknek megfelelő lehet a Hemlock fenyőből készült változat, ami általában a közkedvelt és világszerte leginkább bevált 15 percnyi előmelegítést igénylő carbon sugárzóval működik. Ez az infravörös fénynek a C típusát bocsátja ki, ami 0,1 mm mélyen hatol a bőrbe.

A tehetősebbeknek az exkluzív kinézetű vörös cédrusból készült infraszauna lehet a tökéletes választás, ami legtöbbször az újabb fejlesztésű full spektrum sugárzóval működik.

Ennek jellegzetessége, hogy az infravörös sugarak A, B és C típusát is elő tudja állítani, amelyek akár 4 mm mélyen is a bőrbe hatolhatnak, ezáltal intenzívebb hatást képesek kifejteni. A modern sugárzó jellegzetessége, hogy az infraszauna előmelegítése nem szükséges, hanem bekapcsolás után szinte rögtön használható.

Print Friendly, PDF & Email