Carbon vagy full spektrum sugárzó infraszauna?

Különleges szauna

Különleges szauna

Manapság már bármilyen termékből számtalan variációval találkozhatunk és ember legyen a talpán, aki egyből döntést tud hozni. Nincs ez másként akkor sem, ha az infraszauna vásárlására kerül a sor. Alapvetően kétféle infrasugárzóval találkozhatunk, ami a carbon és a full spektrum.

Közös tulajdonságként el lehet mondani, hogy mind a kettő elvégzi a dolgát, megfelelő hőmérsékletre melegíti fel a kabint és jól megizzasztja a bent tartózkodókat.

A különbség a technológiában rejlik, másfajta működési elvet használva érik el, hogy meleg legyen az infraszauna kabinban. A carbon sugárzó C típusú infrasugarakat bocsát ki, amelyek 0,1 mm mélységben hatolnak a bőrbe, míg a másik verzió A, B és C típusokat sugároz.

Lényeges különbség még, hogy az előbbi nagyobb felületen sugároz, míg az utóbbi kisebb felületen adja le a teljesítményt, tehát a sugarak mélyebben hatolnak a bőrbe. További információt találhat a fenti linkre kattintva, ami nagy segítség lehet az igényeinek megfelelő infraszauna kiválasztásához.

Print Friendly, PDF & Email