Ping pong asztal a szórakozás eszköze

ping pong asztal

Ping pong asztal

A gyermekei szeretnek sportolni, különösen asztaliteniszezni, de még nem rendelkeznek ehhez megfelelő felszereléssel? Amennyiben van hová elhelyeznie, remek ötlet megvásárolni a ping pong asztal egyik modern változatát, mert így a csemetéi otthon űzhetik ezt a sportot, amikor csak kedvük támad. Sőt, a barátaikat szintén meghívhatják egy-egy meccsre, ami igazán egészséges és hasznos időtöltés.

Az elite-fitness.hu webáruház felhozatalában nagyon sokféle ping pong asztal szerepel. Van ezek között beltéri és kültéri modell egyaránt. Olyan típusokat is lehet választani, amelyek 9-10százalékkal olcsóbban vehetőek meg, mert akciósak. Jó ötlet ezeket választani, mert nem mindegy, hogy mennyi pénzt kell kiadni a termékért.

Erős vázzal rendelkezik például a Sponeta S3-46i ping pong asztal, könnyen mozgatható és használható. Az asztal egyik lapjának a felhajtásával lehetőség nyílik egyszemélyes játékra is. Panasz nem lehet a minőségére és az összeszerelési precizitásra, mert a termék teljes mértékben Németországban készült.

Print Friendly, PDF & Email