Éles pengék köszörűkoronggal

Minőségi szerszámok

Minőségi szerszámok

Egy minőségi késkészletet nem éri meg lecserélni azért, mert már nem vágnak rendesen a pengék. Az élezést is meg lehet oldani a megfelelő köszörűkorong használatával. Sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb ez a megoldás.

Az élezést egészen művészi szintre lehet emelni a tökéletes technika elsajátításával, amiben fontos szerepet fog játszani a köszörűkorong is. A kínálatban ezen kívül megtalálhatóak a különféle fenő és élező kövek is. Aki szeret barkácsolni, az nyilván szokott pengékkel is dolgozni.

A kemény munkában ezek könnyen kicsorbulhatnak, viszont a köszörűkorong segítségével viszonylag egyszerűen ki lehet javítani a problémát. A konyhakések, bárdok, ha kemény csontot érnek, akkor veszíthetnek az élükből, ezért nem árt, hogyha kéznél van egy olyan eszköz, amivel ez pillanatok alatt orvosolható.

A durvább köszörűkorong formázáshoz is alkalmas, ezért fa, műanyag, fém megmunkálásához is praktikus és hasznos lehet. Ha valóban kiváló minőséget szeretnénk beszerezni, akkor a kerámiakötésű ABRABORO egy nagyszerű választás lehet, aminek többféle típusa is szerepel az iszerszam.hu webáruházban.

Print Friendly, PDF & Email