Szabadsúlyos edzőpaddal a hölgyek kegyeiért

szabadsúlyos edzőpad

Szabadsúlyos edzőpad

Tudományosan bizonyított tény, hogy az atletikusabb testalkatú férfiak sokkal inkább vonzóak a hölgyek szemében, mint a kevésbe edzett fotelbajnok társaik. A szabadsúlyos edzőpad zseniális ötlet lehet, ha a kar- és mellizmokat a következő, magasabb szintre szeretné emelni, növelve ezzel az esélyeit a szebbik nem képviselőinek a körében.

Az izmosabb férfiak iránti fokozottabb érdeklődés egyszerű magyarázatát a női génekben kell keresni, hiszen az igazság az, hogy a hölgyek sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat két dagadó bicepsz ölelésében. A fitneszpad masszív kialakításának köszönhetően, akár nagyobb súlyokkal is gyakorolhatunk, hiszen az acélszerkezet váz biztos tartást nyújt, a párnázott részek pedig a kényelemért felelnek.

A szabadsúlyos edzőpadon természetesen nemcsak a bicepszet dolgozhatjuk meg, de alkar-erősítő gyakorlatok is végezhetünk az egyenes és a francia rúddal. A testépítést ráadásul otthon is elvégezhetjük, mivel, a pad mérete és súlya lehetővé teszi a lakásban való komfortos tárolást.

Print Friendly, PDF & Email