Egyre népszerűbb a gurulós bevásárló táska

Bevásárlótáskák többféle kivitelben

Bevásárlótáskák többféle kivitelben

Sajnos a praktikus dolgok, nem mindig számítanak divatosnak. A gurulós bevásárlótáska, gúnyosabb nevén a „banyatank“ nem volt mindig ennyire népszerű a fiatalabb korosztály körében, mint manapság.

Viszont most már elég fellapozni egy divatmagazint és egyre többet látni az olyan kialakítású gurulós bevásárlótáskát, ami a fiatalabb korosztálynak is megfelel.

Volt idő, amikor csak a nyugdíjas korosztály körében volt népszerű és sokan furcsán néztek a hibrid eszközre, ami nem volt sem bőrönd, sem táska.

A kettő keverékeként született meg és kétség kívül az egyik legpraktikusabb eszköz lett belőle a táskákat illetően. Ha nagybevásárlást tervezünk, nem kell a kocsiba pattanni, hogy eljussunk a sarki szupermarketbe, mivel ez egyszerűen megoldható a gurulós bevásárlótáska révén is. Még akkor sem lesz nehéz hazavinni a vásárolt termékeket, hogyha teljesen megtömjük, mivel a nagy kerekein könnyedén haza lehet húzni. Sokkal kényelmesebb, mint két nagy szatyorral végigmenni az utcán, amelyek lehet ki is szakadnak.

Print Friendly, PDF & Email