Mágnestábla színes markerekkel

mágnestábla

Mágnestábla

Ha valamilyen terméket vagy bármi mást be akarunk mutatni adott nézőközönségnek, valamiféle szemléltető eszközt is használnunk kell annak érdekében, hogy tökéletesen megértethessük a mondanivalónkat.

Előadásokon elengedhetetlen a mágnestábla használata, mert ez rendkívül praktikus megoldást kínál. Különféle grafikonok gyönyörűen bemutathatóak a mágnestábla alkalmazásával, így a résztvevők minden bizonnyal sokkal könnyebben meg fogják érteni az előadás lényegét. Ráadásul egyáltalán nem szennyezi a környezetet a mágnestábla, mint például egy hagyományos, krétás változat. Több méretben kapható ez a termék a store11.hu webáruházban és itt az árak sem magasak.

Érdemes innen beszereznie, mivel ezek modern darabok és a szükséges kiegészítők jár ezekkel. 3 különböző színű marker, 4 darab mágnes, valamint száraz törlő, aminek mágneses az alja, így odatapad a fémtáblákhoz. A leírt tevékenységhez szükség van mágnestáblára, mert a hiányában nem szemléltethető a mondanivaló, tehát a prezentáció csak felemás volna.

Print Friendly, PDF & Email