Üveg zuhanykabin elegáns kivitelezésben

üveg zuhanykabin

Üveg zuhanykabin

Egy korszerűen felszerelt házban a fürdőszoba is igényes megjelenésű kell legyen, hogy kivételes örömet nyújthasson az ott tartózkodás. Amennyiben modernizálná a fürdőszobát, tanácsos megfontolnia az üveg zuhanykabin valamelyik típusának a felszerelését is, ugyanis ezek a termékek rendkívül praktikusak és kényelmesek.

A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban számtalan üveg zuhanykabin vásárolható meg, mindegyik rendkívül jó minőségű. Ideális választás például a kínálatban szereplő Aqualife zuhanykabin+tálca íves Opál508C, fehér kabin, aminek 90x90x105 cm a mérete. Fehér üvegből készült hátfallal van ellátva, görgős, oldalra csúsztatható ajtóval és mágneses ajtózárral.

Ez egy tető nélküli változat, de külön rendelhető hozzá trópusi zuhannyal felszerelt tető. Üvegpolc is van benne, amire felhelyezhető a sampon, tusfürdő stb. Megrendelése esetén ezt a terméket teljesen díjmentesen szállítják házhoz. Jó döntés ezen üveg zuhanykabin mellett döntenie, mert nagyon elegáns, ugyanakkor sok más típus szintén választható a kínálatból.

Print Friendly, PDF & Email