Alapismeretek elsajátítása barista tanfolyamok segítségével

barista tanfolyam

Barista tanfolyam

A kávé az élénkítő hatása által nagymennyiségben fogyasztott és népszerű itallá vált világszerte. Az emberek jelentős százaléka kezdi a mindennapjait, a „bűvös” ital fogyasztásával az otthonában vagy munkába sietve, az útba eső kávéházakban. A presszóban dolgozó pincéreknek időnként barista tanfolyam is szükséges, a szakmai tudásuk fejlesztése érdekében.

A képzések során újabbnál-újabb praktikákkal találkozhatnak, amelyeknek ismeretében tökéletesíthetik az addig szerzett tudásukat. A barista tanfolyam mindig az elméleti ismeretek felelevenítésével kezdődik, majd a későbbiekben a hangsúly a gyakorlati részre tevődik. A résztvevők megtanulják a kávéitalok elkészítésének teljes folyamatát.

Az oktatók fontos információkkal gazdagítják a tanoncok szaktudását. Közölnek minden alapvető tudnivalót a kávépörkölési folyamatról, a darálás módszeréről és persze a tárolásról is. A barista tanfolyam során elsajátítható a szükséges tudás a tökéletes eszpresszó elkészítéséhez és a kávégépek pontos karbantartásához.

Print Friendly, PDF & Email