Bel- és kültéren egyarán alkalmazhatóak a gurulós állványok

gurulós állványok

Gurulós állványok

A bel- és kültéri építkezések során visszatérő probléma a magasban végzett munkafolyamatok kivitelezése. Ezen nehézség leküzdésében nagy segítséget nyújtanak a masszív gurulós állványok. Ezek a szerkezetek lehetővé teszik, hogy a kivitelezők hozzáférjenek a nehezen elérhető felületekhez is.

Érdemes korszerű technikával készült állványrendszereket alkalmazni, mint amilyenek például a Stabil Építő Kft. által forgalmazott gurulós állványok. Ezek biztonságos és egyben hatékony munkavégzést garantálnak amellett, hogy az intenzív igénybevételt is jól viselik. Határozottan előnyükre válik a multifunkciós felhasználhatóság, ami alatt értendő az, hogy a magasságuk igény szerint állítható, görgőik révén pedig könnyen áthelyezhetőek az egyik helyről a másikra.

A beltéri felhasználhatóságuk révén felhasználhatóak a magasban történő szerelési munkálatok során is, mint amilyen az izzócsere, elektromos szerelvények vagy a térfigyelő rendszerek rögzítése. A gurulós állványok jó szolgálatot tehetnek a magas belmagasságú terek takarítása esetén is.

Print Friendly, PDF & Email