Svájci találmány a fog implantátum

Könnyen megoldható a fogpótlás

Könnyen megoldható a fogpótlás

Aki még mindig úgy gondolja, hogy a fogorvosi rendelőben csak fájdalmas pillanatokat élhet át, azt valószínűleg még nem kezelte igazi specialista. A Relax Dental Center számos új módszert vezetett be a páciensek érdekében.

Ilyen például a relaxációs hipnózis a fog implantátum behelyezése közben. Amíg a fogorvos dolgozik, addig a beteg álmodik és már egy tökéletes mosollyal az arcán fog felébredni. A fájdalom pedig mindeközben nem jut szerephez.

Gyakran minden adott lenne a fogsor rendbetételéhez, de emberünk fél beülni a székbe, mivel évekkel ezelőtt kellemetlen tapasztalat fájó emlékeket idéz.

Ennek mára már vége! Az olyan modern megoldások esetében, mint a fog implantátum, nyoma sincs a fájdalomnak. Viszont annál elviselhetetlenebb kínokban lehet részünk, hogyha hagyjuk szuvasodni a fogainkat ahelyett, hogy felkeresnénk a Relax Dental Center-t. A panoráma röntgen után, a fogorvos elkészíti a kezelési tervet. A fog implantátum kortól és nemtől függetlenül mindenkinél alkalmazható, amennyiben a csont nincs elsorvadva.

Print Friendly, PDF & Email