Sokkal előnyösebb a vízbázisú síkosító használata

Intenzív élmény síkosítóval

Intenzív élmény síkosítóval

Néha szükséges valamilyen segítséghez folyamodni. Elég megemlíteni a szexuális együttlétet, amikor minden kellemetlenséget szívesen elkerül az illető. Ezért is ajánlják a vízbázisú síkosító különböző verzióit, amelyeket megtalál az üzletekben.

Azt meg kell hagyni, hogy a termékpaletta kiemelkedően széles, ezért minden bizonnyal megleli a saját igényeinek megfelelő típust. A szilikon alapúval szemben, ez a fajta nem hagy foltot, amennyiben véletlenül rákerülne valamelyik ruhára.

Remekül lehet alkalmazni előjátékra, hiszen nemcsak hidratálja az intim testrészeket, de még érzékenyebbé is teszi. A különböző szexuális játékszerek alkalmazásánál is javasolt használni a vízbázisú síkosítót, mert megkönnyíti a behatolást. Eltérő kivitelezésekben kapható, ezért választhatja a kisebb vagy a nagyobb adagot.

Látogasson el az intimkellekek.hu honlapra, ahol részletesebben is szemügyre veheti a kínálatot. Biztos talál az igényeinek megfelelő típust, amit akár meg is rendelhet és néhány napon belül kiszállítják.

Print Friendly, PDF & Email