Randi programok jó kiválasztása

randi programok

Randi programok

Az ismerkedés folyamatának egyik mérföldköve az első találkozás. Az ideális randi programok a fővárosban megalapozhatják a kapcsolat további részét, ugyanis már ennek során kiderül, hogy a két ember illik egymáshoz vagy nem.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenben egyet kell érteni és feltétlenül ugyanazokat a dolgokat kell kedvelni, hanem főként azt, hogy a két személy fogadja el egymás ízlését és legyen nyitott az új dolgokra. A helyszín kiválasztásánál, amennyiben az szabadtéri, érdemes előtte megnézni az időjárás előrejelzést, ugyanis tönkreteheti a találkozót, ha egy hosszú séta van tervben és közben zuhog az eső.

A randi programok kiválasztásánál arra is oda kell figyelni, hogy milyen napszakhoz, milyen program illik, ugyanis például a borozást nem a délutáni órákra kell tervezni, ahogyan a kávézást sem. Ha vacsora után még koncert vagy tánc is következne, akkor érdemes könnyű ételeket választani, vagy egyből táncra invitálni a partnert, ugyanis evés után nagyon sokan elálmosodnak.

Print Friendly, PDF & Email