Lenyűgözően látványos a Vörös erőd puzzle

A Trónok Harca hatalmas hatással volt a nézőkre. Rengetegen követték nyomon a sorozatot és a könyvek is hatalmas példányszámban kelnek el világszerte, jelen pillanatban is.

Hogyha az epizódokon és a köteteken kívül szeretnénk még valami kézzelfoghatót megkaparintani a Trónok Harca világából, akkor le kell csapni a Vörös erőd puzzle ezen különleges változatára. A darabokat összeillesztve nem egy hagyományos kétdimenziós kép fog elénk tárulni, hanem a sorozatban látott híres helyszín 3D-ben elevenedik meg előttünk.

Így minden oldalról megcsodálhatjuk az ikonikus épületet. Nemcsak rajongóknak ajánlott a Vörös erőd puzzle. Azok is élvezetes időtöltésnek fogják találni a felépítését, akik nem követték nyomon a történéseket.

A sorozat többek között látványos helyszíneiről is híres volt. Ezeket a részeket lenyűgöző tájakon vették fel és néhány épület a valóságban is létezik, persze mi nézőként a számítógéppel átalakított díszletet láthattuk. A Vörös erőd puzzle élő helyszíne például Kalkara városában található Máltán.

Print Friendly, PDF & Email