Gambrinusz apartman Hajdúszoboszló városában

apartman Hajdúszoboszló

apartman Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón kitűnő szálláslehetőséggel találkozhatunk szembe, ha a Gambrinusz apartmanház mellett tesszük le a voksunkat. Az itt kiadó lakások szinte mindegyike nyaralóként funkcionál, vendéglátási célokat elégítve ki. A C és D lépcsőházak, első és második emeletén lévő apartmanok közül lehet válogatni. Mind a kettőnek az ablakai a gyógyfürdővel ellentétes oldalra néznek, így biztosítva a csendes, nyugodt pihenést.

A Gambrinusz apartman Hajdúszoboszló városában nagyon könnyen megközelíthető helyen fekszik, közvetlenül a fürdő szomszédságában. Itt egyszerre 4-5 fő pihenhet kényelmesen. Az apartmanok mindegyike légkondicionált. Ez a szolgáltatás külön térítés mellett vehető igénybe. A földszinten ingyesen használható konditerem található. Csekély térítés ellenében lehet használni a szauna és a jakuzzi élményelemeket. Az apartmanok mellett cukrászda, étterem, közért található. Bármilyen szolgáltatás elérhető távolságre fekszik. A D lépcsőház előtt egy meseszép szökőkút található. Az itt található lakhely 50 négyzetméteres, egy nappaliból és egy hálóból áll.

A nappaliban két egyszemélyes ágy van. A konyhasarok hűtővel felszerelt. A tévé mellett öltözőszekrény található. A hálóban franciaágy van. A hajdúszoboszlói apartmanok többsége erkéllyel is rendelkezik. A fürdőszoba kádas, és külön bejáratú wc helyiséggel felszerelt. Ez a fajta apartman legalább egy négyfős család kényelmes elhelyezését biztosítja. A foglalást akár online is meg lehet ejteni, de telefonon is be lehet jelentkezni.

Print Friendly, PDF & Email