Fa hintaló az örökmozgó kicsiknek

fa hintaló

Fa hintaló

Mindenki tisztában van azzal, hogy a kicsik mozgásigénye szinte kielégíthetetlen. Megfigyelhettük, hogy még ülés közben is mozognak, nem képesek egy helyben maradni. A fa hintaló kétségtelenül tökéletes arra, hogy a hatalmas energiakészletüket lemerítsék úgy, hogy közben szórakozzanak, de mégse sérüljenek meg.

A játék népszerűségére mi sem jobb magyarázat, mint az, hogy már a szüleink, nagyszüleink is hintáztak rajta. Régi eszköz, de mégis megunhatatlan. Egy ilyen hintalovat megülni nemcsak kellemes kikapcsolódás a kicsiknek, de a ritmikus mozgásnak köszönhetően, a belső feszültségek is oldódnak bennük és közben az egyensúlyérzékük is fejlődik.

A fa hintaló a koordinációra is jó hatással lehet, valamint a gondolkodási képességet is fejlesztheti. Univerzálisnak is mondható, hiszen használhatják a fiúk és a lányok egyaránt. Nagyon jó minőségű fa hintaló remek árban megtalálható a vesszoparipa.hu webáruházban, sok más gyönyörű termék között. Rendelje meg Ön is a gyermekének, a webshop pedig kiszállítja összeszerelt állapotban!

Print Friendly, PDF & Email