Női MTB kerékpár a kényelmes tekeréshez

Női kerékpárok

Női kerékpárok

Az emberi test különleges, éppen ezért létezik két egymástól eltérő nem. Nemcsak a ruházatnál és a viselkedésnél tűnik szembe a másság, hanem a sportolásnál is.

A női MTB kerékpár pontosan a testükhöz lett kialakítva, figyelembe véve minden eltérést. Egy férfi magasabb, általában hosszabb a lába és nagyobb fizikai erővel bír. A nők ezzel szemben a finomságról, nőiességről, kecsességről híresebbek, ám ez néha megnehezítheti a mindennapokat.

Egy bicikli használatánál, ami egy férfinak kényelmes lehet, általában a párjának magas. Amit egy erős, férfias láb könnyedén teker, a másiknak túl kemény.

Míg régen csak és kizárólag a biciklik felső csövét változtatták meg, ma már ténylegesen átalakítják. Napjainkban alacsonyabb az átlépési magassága a kétkerekű járműveknek és rövidebb felső csövet kaptak. Ezáltal nemcsak könnyebb a le- és felszállás, hanem nem kell teljesen előrehajolniuk sem. A női MTB kerékpár nyerge is megváltozott, így a hölgyek is kényelmesen tekerhetnek hosszú órákon keresztül.

Print Friendly, PDF & Email