Elképesztően ötletes forgódaru megoldások a Conecranestől

Daruk modern technológiával

Daruk modern technológiával

A sokoldalú, egyedi igényekhez igazítható eszközök mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Éppen ezért megéri egy pillantást vetni arra, hogy milyenek a forgódaru megoldások a Conecranestől.

A teherbírásuk eléri a 2000 kg-ot. Ilyen erővel könnyen mozgathatóvá válnak a különféle építőanyagok. Elég csak belegondolni, hogy mekkora segítséget jelent ez az építkezéseken. De egy autószerelő műhelyben is nagy hasznát lehet venni, hogyha megfigyeljük, hogy miket tartogatnak a forgódaru megoldások a Conecranestől.

A falra szerelhető változatok 180º fordulásra képesek, míg az oszlopos változatok 270º tudnak elfordulni. Ezen felül, a termékkínálatban megtalálhatóak azok a speciális megoldásokkal kivitelezett modellek is, amelyek lehetővé teszik a teljes 360º elfordulást.

A konzolcsapágynak hála, könnyűvé vált a vízszintes kar beállítása és így az egész forgódaru telepítése, mondhatni gyerekjátéknak számít. Nem tartozik az időigényes feladatok közé. A forgódaru megoldások a Conecranestől igazán hasznosnak bizonyulnak, amikor a telepítés vagy az áthelyezés kerül szóba.

Print Friendly, PDF & Email