Az öntapadós címke több fajtája

Öntapadós címke

Öntapadós címke

Amikor forgalmaz egy bizonyos terméket, meg van szabva, hogy fel kell tüntetni annak az összetevőit. Általában ezt úgy valósítják meg, hogy egy címkére írják, amit ráragasztanak az árura.

Ez az úgynevezett öntapadós címke, aminek a segítségével hatékonyan könnyítheti meg a munkáját. A lényeg, hogy minőségi produktumra tegyen szert, ami megfelelően tapad és ellenáll még a vegyszereknek is. Persze ezt nemcsak a termékekre szokták feltenni, hanem különböző dobozokra is, amelyek egy raktárban találhatóak.

Bizony ott igen jól jön az öntapadós címke használata, hiszen tisztázni lehet ezáltal a doboz tartalmát. Ezért is különböztethetjük meg több fajtáját is.

Ott van a kémcsőre ragasztandó, a már említett raktári, a visszaszedhető, a biztonsági, illetve az olajos környezethez alkalmazkodó típus. Eltérő paraméterekkel rendelkező öntapadós címkét vásárolhat, csak meg kell találnia azt a vállalatot, amelyik kifejezetten ezzel foglalkozik. Nos, az internet széles világában hamar rábukkanhat erre a cégre, ahol nyugodtan leadhatja a rendelését.

Print Friendly, PDF & Email