A Foresto bolhanyakörv felhelyezése fontos!

Foresto bolhanyakörv

Foresto bolhanyakörv

Kis kedvenceink gyakran komolyan rászorulnak a védelemre, hiszen képtelenek olyan módon ellenállni a kártevők hatásainak, ahogyan azt mi tesszük. Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy inkább megelőzzük a bajt, mint utólag kezeljük. Erre a célra szolgál többek között a kivételes Foresto bolhanyakörv. Ez képes 8 hónapon keresztül kifejteni az áldásos hatását.

Ezt úgy éri el, hogy folyamatosan történik a rajta található hatóanyag leadása, de egyszerre mindig csak kicsi dózisban. A Foresto bolhanyakörv könnyen megvásárolható már online is. Keressük fel a barzoo.hu weboldalt, ahol részletes tájékoztatást találunk a használati módra vonatkozóan! Voltaképpen elég csak felcsatolni és készen vagyunk.

Annyira sajátos módon történt a Foresto bolhanyakörv kialakítása, hogy még mosdatáskor sem kell levenni. A kullancsokat ugyanúgy távol tartja és megelőzi azok aktivitását, tehát még a csípés előtt elűzi a kellemetlen látogatókat. Lehetőleg időben történjen meg a Foresto bolhanyakörv alkalmazása, ezzel elejét véve a problémáknak!

Print Friendly, PDF & Email