A betonkerítés stabil építmény

A betonkerítés stabil építmény

A betonkerítés stabil építmény

Nincs annál csúnyább dolog, mint amikor a telket körbevevő kerítés korhadt tartócölöpöket csupán a rajta lógó drótháló tartja, ahol még van. Tipikus elhagyatott telek, ami nemcsak csúnya, de veszélyes is. Ezt a helyzetet az elejétől kivédhette volna a tulajdonos, ha az elemes betonkerítés változatát választotta volna.

A kerítés megépítése igen felelősségteljes feladat. Amikor annak anyagát és kinézetét megválasztja az ember, sok részletre figyelmes kell legyen. A kerítés egy elválasztó vonal a magántulajdon és a szomszédok, illetve a közterület felé.

A más tulajdonára történő építkezést a törvény szigorúan tiltja, ezért kerítést sem lehet a szomszéd földjére, ugyanakkor biztonságos is kell legyen, nem akadályozhatja, veszélyezheti a járókelőket, sőt, az utcán és a szomszéd felé sem építhetünk akadályt. A leggyorsabb és garantált biztonságos kivitelezés az elemes betonkerítés. Egyetlen nap alatt, ha minden kéznél van, akár 25 méter kerítést állíthat. Cserélje le a rozoga kerítését! Gondoljon hosszútávra, mert a betonkerítés nem fog néhány év múlva dülöngélni.

Print Friendly, PDF & Email