Változatos kártyafüggetlen Samsung okostelefon árak

Okostelefonok kitűnő kamerával

Okostelefonok kitűnő kamerával

Néhány dolog egészen biztosan érdekli az embereket, ha elektronikai készülékeket terveznek vásárolni. Az egyik ilyen a garancia, a másik pedig az ár.

A Samsung okostelefon árak aktuális témát képeznek a hétköznapok során, hiszen a gyártó készülékei már nagyon régóta jelen vannak a mobilpiacon, sokan ismerik és folyamatosan jelennek meg új, frissített készülékek. Ez a gyártó olyan ikonikus készülékeket adott a világnak, mint az üzleti felhasználásra szánt D500, majd a frissített D600.

Ma már nem gyártanak szétcsúsztatható telefont, olyat viszont igen, ami az okostelefonok élvonalába tartozik. Mind az S, mind a Note széria a felsőkategóriában versenyes, legújabb készülékük pedig nem titkoltan luxustermékként kerül forgalomba. A Samsung okostelefon árak csúcsát egyértelműen a Galaxy Fold jelenti, a majd 2000 dolláros induló árával.

Erről még jó ideig beszélni fognak az emberek, mert amennyit a Samsung elkér, az nagyon sok pénz. Ennyiért más gyártók számítógépeket árusítanak professzionális felhasználásra.

Print Friendly, PDF & Email