A tetőtéri ablak szúnyogháló meggátolja a rovarok bejutását

Tetőtéri ablak szúnyogháló

Egyes családok kialakítják a tetőteret, hogy a ház több szobával rendelkezzen. Azonban az emeleten mindig melegebb van, ezért fontos a jó szigetelés. A megfelelő típus felszerelése után, gondoskodnia kell a tetőtéri ablak szúnyogháló felhelyezéséről is. Természetesen ez nem csupán az emeletre vonatkozik, hanem minden szobára, hiszen a szellőztetés szükséges, azonban a rovarokra senki sem vágyik.

A nyári estéken kellemes nyitott ablaknál aludni, hogy a friss és hűvösebb levegő beáramoljon a légtérbe. Azonban a meleg időszakban, a szúnyogok képesek ellepni a házat, amennyiben nem szereli fel a tetőtéri ablak szúnyoghálót. Nincs is annál rosszabb, mint amikor lehetetlenség elaludni, mert a szúnyogok folyamatosan a fülünk közelében zümmögnek.

Arról ne is beszéljünk, hogy reggel hány csípéssel szembesül az ember. A tetőtéri ablak szúnyogháló meggátolja más veszélyesebb rovarok bejutását is a beltérbe, mint mondjuk a darázs. Mindezek mellett, szabad kilátást biztosít az ablakon keresztül és a fehér keretnek köszönhetően, a megjelenése esztétikus.

Print Friendly, PDF & Email