Táplálkozzon gluténmentes gabonák keverékeivel

gluténmentes gabonák

Gluténmentes gabonák

Ha a diéta a téma, egyből az éhezésre gondol? Ma már az egészséges készítmények és gluténmentes gabonák bő termékfelhozatalban elérhetőek, amelyek nagyon táplálóak és teltségérzetet eredményeznek. Ha ételallergiával küzd és nem tudja, hogy milyen újdonsággal dobhatná fel picit az unalmassá vált mindennapi étkezéseket, böngéssze át a Szafi Reform webáruházát, ahol rengeteg kevésbé ismert gluténmentes gabonák érhetőek el, amelyek könnyűszerrel beépíthetőek bármilyen étrendbe.

A köles, a teff, a zab és még a cirok is felhasználható süteményekhez és kenyerekhez egyaránt. Ezek a magvak magas rosttartalommal rendelkeznek, ami elengedhetetlen tápanyag az emberi szervezet tökéletes működéséhez. A teff a legkisebb ismert gabonaféle, aminek íze kissé édeskés és a dióra emlékezetet.

8 féle esszenciális aminosavat tartalmaz, magas C-vitamin és B-vitamin összetétellel rendelkezik, ezért ajánlott a mindennapi fogyasztása. Kiváló a köretek készítéséhez, akár önmagában is fogyasztható egy ízletes főétel kíséretében. A gluténmentes gabonák fogyasztása hozzájárul az emésztőrendszer tökéletes működéséhez és a gyors anyagcsere kialakulásához.

Print Friendly, PDF & Email