Nem szabad a víztisztító árak alapján választani

Víztisztító árak

Vízszűrők terén óriási a választék, különféle márkák, eltérő technológiák egész kavalkádja áll a vásárlók rendelkezésére, amelyekben előzetes információgyűjtés nélkül nagyon nehéz eligazodni. A víztisztító árak is igen széles skálán mozognak, így még ez is megzavarhatja az érdeklődőket, hogy melyiket lehet érdemes megvásárolni.

Pedig a víztisztító árak szinte egyáltalán nem mérvadóak, mert az alacsony árkategóriában is vannak minőségi termékek és csillagászati összegekért is árusítanak gagyit. A berendezések díjánál sokkal fontosabb szempont a független teszteredmények mellékelése, amit ha egy gyártó, illetve forgalmazó nem biztosít, akkor az adott szerkezetet messzire el kell kerülni.

Sokan próbálkoznak a naiv felhasználók megfélemlítésére játszani és helyben végzett tesztekkel bizonyítani, hogy milyen szennyezett a víz és mekkora változáson esik át a vízszűrőjük alkalmazása után. Pedig ilyen módon nem lehet minőségellenőrzést végezni, így a pillanatnyi tesztek sem relevánsak a víz tisztaságát illetően, ahogy a víztisztító árak sem.

Print Friendly, PDF & Email