Autós telefontartók széles választéka

Műszerfalra szerelhető telefontartó

Az autók egyre modernebbek és egyre biztonságosabban a technológiai fejlesztéseknek, meg a számítógépes rendszereknek köszönhetően. Mégis, ami az igazán nagy veszélyt jelenti ilyenkor az bizony az emberi tényező.

Elég egy pillanatra nem oda figyelni és máris megvan a baj. Az okostelefonok sajnos sokak figyelmét elterelik az útról, azonban egy autós telefontartó kifejezetten jól jön az ilyen helyzetekben. Nem fordulhat elő, hogy egyik kezünkben a kormányt, a másikban a telefont tartsuk, miközben éppen SMS-t írunk.

Az autós telefontartóba tökéletesen illeszkednek a készülékek, hiszen a legtöbb ezek közül univerzális kivitelben készül. A mágneses autós telefontartó ráadásul kíméli a sérülékeny készülékeket, ezért nem történhet meg, hogy karcolások esetleg repedések keletkezzenek a használata közben.

Az autós telefontartó felszerelése is egy rendkívül egyszerű feladat, mivel könnyedén a műszerfalhoz lehet rögzíteni. Ezután a készülék egyfajta fedélzeti számítógépként szolgál, ami emelni fogja a vezetés élményét.

Print Friendly, PDF & Email