A tetősík ablaknak több típusa van

Kiváló tetőablak

Kiváló tetőablak

Mindenki igyekszik kellemessé varázsolni a saját otthonát. Ezt a rengeteg díszítőelemmel és a megfelelő újítások elvégzésével lehet megteremteni, mint mondjuk a nyílászárók cseréjével.

A tetősík ablak cseréje időnként elengedhetetlen, főleg amennyiben a tetőtéren szeretne kialakítani további szobákat. Általában a hálószobákat helyezik ide, ezért csak lefekvéskor kell felmenni erre a szintre, míg a nappalokat mindenki a földszinten található helyiségekben tölti.

Érdemes úgy kialakítani ezt a részét az ingatlannak, hogy az egyszerre legyen esztétikus és előnyös. Például a minőségi tetősík ablak meggátolja a huzatnak a kialakulását, a rovarok és az UV sugaraknak a bejutását. Természetesen erre nemcsak a nyílászáró képes, hanem a további kiegészítők, mint mondjuk a szúnyogháló.

Eldöntheti, hogy milyen anyagból készüljön a termék. Lehet ugyanis fából vagy műanyagból, attól függ, hogy a háznak a többi részéhez melyik illene jobban. A tetősík ablak háromrétegű is lehet. Azon belül is választhatja felső vagy alsó kilinccsel.

Print Friendly, PDF & Email