A Biztos Kész Iskolaszövetkezettel könnyebb elhelyezkedni a munkaerőpiacon

Biztos Kész Iskolaszövetkezet

Biztos Kész Iskolaszövetkezet

Tanulmányaid végzése mellett, szeretnél olyan munkát vállalni, ami rugalmas, így könnyen összehangolhatod az órarendeddel? Akkor a Biztos Kész Iskolaszövetkezet segítségedre lehet, ugyanis 2009-es fennállásától folyamatosan arra törekszenek, hogy a diákoknak, felnőtteknek, illetve nyugdíjasoknak rugalmas álláslehetőségeket keressenek és biztosítsanak.

Amennyiben már keresgéltél, de még nem találtál semmi olyan lehetőséget, ami megfelelne, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a Biztos Kész Iskolaszövetkezet munkatársaival, akik segítenek elhelyezkedni a munkaerőpiacon! Kiváltképpen akkor, ha Budapesten, Szegeden vagy Dunaújvárosban keresnél megbízható munkát. Természetesen Magyarország más településein is segíthetnek elhelyezkedni, azonban az említett városokban már jobban kiépült az évek folyamán a kapcsolatrendszerük, aminek következtében sokkal gördülékenyebben megy minden ügyintézés.

A Biztos Kész Iskolaszövetkezet munkatársaihoz mindig bizalommal fordulhatsz, mert lehetőségeikhez mérten igyekszenek segíteni.

Print Friendly, PDF & Email