Tésztafőző edény integrált fogóval

Tésztafőző edény

Pörkölt, rakott tészta, diós, mákos laska, grenadírmars, csak néhány azon ételek közül, amelyek a magyar emberek kedvencei. Ezek elkészítéséhez elengedhetetlen a különböző tésztaféleség, amit finomra kell főznünk.

Nos, ehhez a fázishoz a tésztafőző edény remek szolgálatot tehet, mivel leegyszerűsíti az egész folyamatot. Nem minden háztartásban található meg ez az edény, azonban mindenképpen tanácsos beszerezni. Mint mindenben, az internet ebben is a segítségünkre van, hiszen a webáruházak virtuális polcain fellelhető ez a termék. A homex.hu webáruház kínálatában helyet foglaló Lamart tésztafőző edény ideális választás, ha meg akarja könnyíteni a főzés eme részét.

Magas minőségű rozsdamentes acélból készül, belső szűrőként szolgál, fogantyúkkal rendelkezik, gőzölő fejet is tartalmaz integrált fogóval, valamint üvegfedőt gázelvezető nyílással. Ez a tésztafőző edény 6 literes, tehát nyugodtan belefér egy nagyobb zacskó tészta is. Vásárolja meg Ön is és meglátja, a főzés egyszerűbb, gyorsabb lesz!

Print Friendly, PDF & Email