Rögzíthető és szétszedhető LPE idomok

LPE idomok

A mindennapi életünket egyre több modern vívmány könnyíti meg. Ide tartozik a kertek locsolása is, az öntözőrendszer által. Rengeteg időt megspórolhatunk a használatával. A hozzá szükséges alkatrészekhez tartozik a lágyfalú és a keményfalú polietilén cső.

A LPE idomok szintén a rendszer darabjai, amelyek segítségével építik össze az különböző kellékeket és rögzítik egymáshoz a különféle csöveket. Szintén a korszerűsítés jellemzője, hogy az általuk megalkotott kötések könnyen bonthatóak és biztonságosan összeszerelhetőek. A szervizelés rendkívül egyszerű, nem igényel szakmai tudást.

A LPE idomok csak egy fajták a sok közül. Ezt a terméket a LPE csöveknél használják, azoknak az összekötésére vagy az elágaztatására, de bizonyos alkatrészeket is a csövekhez tudnak kötni, főleg ha van menete. Amennyiben újra fel szeretné használni a LPE idomokat, könnyedén megteheti, hiszen szétszedhetőek. A készüléket mindössze csak 4 bar nyomásig alkalmazz! Mindegyiknek a rögzítése kézzel megoldható, nincs szükség szerszámokra. Bármihez ideális, amíg az öntözésrendszeren belüli alkatrészről van szó.

Print Friendly, PDF & Email