Egészség

Töltse fel szervezetét goji bogyóval!

Goji bogyó

Goji bogyó

Már javában itt a jó idő és sokan azt gondolják, hogy ilyenkor már nincs szüksége a szervezetnek segítségre, hiszen elmúlt a megfázással járó időszak. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen mindig jó ötlet támogatni az immunrendszer, például a goji bogyó szupergyümölccsel. Ez a goji berryként is ismert gyümölcs a szervezetre pozitívan fejti ki a hatását és folyamatos segítséget nyújt a baktériumok és vírusok legyőzésében.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mit adhat nekünk a méhpempő?

Méhpempő

Méhpempő

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a méhkirálynő sokkal hosszabb ideig él, mint a dolgozó méhek és kétszer akkorára képes megnőni 5 nap alatt? A válasz a táplálékában keresendő, ami nem más, mint a méhpempő. A dolgozó méhek és a herék kikelésük után három nappal már áttérnek más táplálkozásra, vízzel kevert virágporra és mézre, a méhkenyérre. A királynő ellenben élete végéig csak méhpempőt fogyaszt. Ezt a fehéres színű, zselés állagú váladékot valóságos életelixírként tartják számon.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Ilyen egy jó gluténmentes palacsinta recept

Itt van egy a számtalan gluténmentes palacsinta receptből

Itt van egy a számtalan gluténmentes palacsinta receptből

Néha az élet hoz váratlan, sőt, nem kívánt fordulatokat. Megtörténhet, hogy egy betegség következtében már nem fogyaszthat bármit és bármilyen mennyiségben az ember, még akkor sem, ha valamit nagyon szeret. Azonban még így is lehet nagyon ízletes ételeket főzni, sütni. Egy gluténmentes palacsinta receptből sok mindent ki lehet hozni. Ez pedig először is azt jelenti, hogy nem kell feltétlenül lemondani az olyan ínyencségekről és finomságokról, mint a palacsinta.

Persze lehet, hogy kissé más lesz az aromája, de előfordulhat, hogy az sokkal jobban ízlik majd, mint a hagyományos verzió, amiben volt glutén. Fellépve az olyan oldalakra, mint a www.schaer.com oldal, megtalálhatja a gluténmentes palacsinta receptjét, amit Ön is elkészíthet, amennyiben szervezete nem tud mit kezdeni ezzel a növényi fehérjével vagy a családjában valaki a lisztérzékenység valamelyik formájában szenved. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mindenki bátran használhatja a biorezonancia készüléket

Biorezonancia készülék

Sajnos az inzulinrezisztencia elég sok embert érint. Rengetegféle tünete van, mint a levertség, hajhullás, pánikrohamok, rosszullétek és még a depresszió is ide sorolható. A fejlett világnak hála az inzulin rezisztencia kezelése manapság természetesen is lehetséges. Mivel minden rezgésekből tevődik össze, a biorezonancia hatékonyan lép közbe a különböző betegségek esetén. Legyen az okozója lelki vagy testi eredetű, az inzulin rezisztencia kezelése manapság gyerekjáték. Csupán meg kell találni a megfelelő rendelőt, ahol képesek elvégezni a teszteket és a kezeléseket egyaránt.

Először is a rezisztencia okát kell megtalálni, csakis utána kezdődhet el a terápia. Sok esetben az említett betegség hátterében ételintolerancia van, ezért is célszerű pontosan felállítani a diagnózist. Az inzulin rezisztencia kezelése rögtön megkezdődhet, amint megtörténtek a szükséges vizsgálatok. A méregtelenítés igen hatékony ezen a téren, ezért fontos, hogy a szakember tanácsolja a diétát. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Otthonunkban is lehet tiszta a levegő

Az allergia sokak életét megkeseríti

Az egészség mindnyájunknak nagyon fontos, hiszen ha valamilyen betegséggel vagy egyszerűen csak rossz közérzettel küszködünk, nem tudjuk megfelelően ellátni a mindennapi feladatainkat, ugyanis erőnk és kedvünk sem lesz hozzá.

Sokak életét keseríti meg az allergia, de szerencsére a modern technika segítségével már elérhetjük, hogy az otthonunkban tiszta levegő legyen. Sokan úgy gondolják, hogy elegendő időnként szellőztetni, légfrissítőt használni. Sajnos, ez nem elegendő arra, hogy mindaz eltűnjön a levegőből, ami káros az egészségünkre. Egy kattintás ide a folytatáshoz....